Je kunt ons 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer: 040-2301230

Voor het maken/verzetten van afspraken en niet dringende vragen hebben wij iedere werkdag telefonisch spreekuur tussen 13.30 - 14.30 uur.
Je belt dan ook het praktijknummer: 040-2301230.

Aanmelden kan telefonisch of via het aanmeldformulier op deze website.
Voor minder dringende vragen kunt u ook mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor spoedgevallen, hulp bij de bevalling en dringende vragen zijn wij 24 uur per dag te bereiken op: 040-2301230.

Om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werken wij met een telefonisch keuzemenu. De opties hoor je zodra je met ons belt. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de verloskundige bijvoorbeeld tijdens een bevalling niet onnodig gestoord wordt. 
Wanneer je belt voor hulp bij de bevalling, een spoedgeval of een dringende vraag die niet kan wachten tot het telefonisch spreekuur, toets je een 1 in het keuzemenu. Je wordt dan direct doorverbonden met de dienstdoende verloskundige. Indien de dienstdoende verloskundige niet meteen haar telefoon beantwoordt (zij kan druk bezig zijn of met iemand anders in gesprek zijn), probeer het dan na een paar minuten nog een keer of spreek een boodschap in. Je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.
Indien de dienstdoende verloskundige onbereikbaar blijft, dan kun je haar oppiepen via de semafoon. Het semafoonnummer is: 06-65079891. Er wordt je gevraagd je eigen telefoonnummer in te toetsen en af te sluiten met een hekje. De dienstdoende verloskundige wordt dan opgepiept en belt je zo snel mogelijk terug.

 

© 2018 Verloskundigenpraktijk Vivre - Webdesign & CMS by GraagGoedOnline.nl - Sitemap

Popup